VÄLKOMMEN TILL PLÅT17

MÜNCHENBRYGGERIET I STOCKHOLM DEN 16 MARS


För tionde året i följd arrangerar vi seminariedagen PLÅT. Vi bjuder på världens mest fascinerande metallfasader; i stort och smått, i det komplexa och enkla.

VÄRLDSARKITEKTUR OCH INNOVATION

Vi är mycket stolta att kunna presentera förra årets succéföreläsare Michel Rojkind, Rojkind Aquitectos från Mexico city. Han lämnade rockstjärnelivet för arkitekturen och kräver kompromisslöst att varje byggnad ska ge tillbaka till samhället. På scenen har vi dessutom Nuno Fontarra från Holländska arkitektbyrån Mecanoo vars olika kulturkomplex är stora framgångssagor Asien. Så vill vi också skriva under på att framtiden är 3D-printad, hur det fungerar för metallfasader redogörs av industriutvecklaren Gijs van der Velden från Holländska MX3D som just i detta nu 3D-printer världens första stålbro i Amsterdam.

PLÅTMATERIALEN OCH PLÅTPRISET

Dagen bjuder dessutom på närstudier av nordiska projekt med fasader i aluminium, rostfritt stål, stålplåt, koppar, rosttrögt stål, sandwich och titanzink och så korar vi vinnaren av PLÅTPRISET 2017. Och eftersom vi firar vårt 10:e PLÅT-seminarium, så utökar vi antalet kategorier och delar ut fler priser samt skänker lite extra glamour åt dagen.

BRANSCHMINGEL OCH EXPERTIS

I pauserna bjuds det på lunchtallrik, kaffe och trevligt branschmingel. I vår utställning ges möjlighet till fördjupad materialinformation och samtal med materialexperter och medverkande.

NÄR: TORSDAG 16 MARS 2017

TID: KL 11:00 – 17:00

VAR: MÜNCHENBRYGGERIET, STOCKHOLM

ANMÄL DIG SENAST DEN 2 MARS

Seminariet är kostnadsfritt, men antalet platser är begränsade.

TILL ANMÄLAN